vrijdag 6 mei 2016

Last-minute Moederdag ideeën

Het is bijna Moederdag! Heb jij al iets voor moeders? Of moet jij ook nog snel even iets bedenken en voor elkaar krijgen voor haar?
Hopelijk kan ik je met de volgende ideeën een eindje op weg helpen!
In dit artikel een aantal leuke moederdag cadeautjes om zelf te maken. En de meeste zijn zo gepiept!


Handige tas om overal mee naartoe te nemen!

Bron: http://www.elmstreetlife.com/2013/02/diy-one-hour-tote-in-two-sizes.html

Maak deze handige tas voor mamma! Deze kan zij overal mee naartoe nemen en hij is bijvoorbeeld ook erg handig als extra tas om de nodige spullen in te verslepen. Klik hier voor een handige tutorial. 


Lensdop tasje!

Bron: http://www.polkadotchair.com/2012/03/lens-cap-cozy-two-ways.html/

Maakt jouw moeder graag foto's? Super leuk natuurlijk! Maar waar laat je toch altijd dat lensdopje? In deze tutorial vind je hiervoor een super handige oplossing. Een klein tasje om het dopje even in te kunnen doen terwijl je bezig bent met fotograferen. Kan het dopje ook niet meer 'verdwijnen'! Klik hier om naar de tutorial te gaan. 


Wasknijper zakje!

Bron: http://ideas.stitchcraftcreate.co.uk/mothers-day-gifts-peg-bag-sewing-project/

Of maak dit handige wasknijper zakje voor jouw moeder. Deze kan gemakkelijk overal mee naartoe, zodat je moeder deze binnen- en buitenshuis kan gebruiken! Klik hier om naar de tutorial te gaan. 


Extra tablethoesje!

Bron: http://www.polkadotchair.com/2012/06/ipad-cozy-tutorial.html/

Is jouw moeder regelmatig met haar tablet in de weer? En heeft zij hier ook allemaal losse spulletjes bij liggen? Tijd om voor haar een extra tablethoesje te maken! Een handig, soort etuitje, wat gemakkelijk aan de tablethoes kan worden vastgemaakt. Klik hier voor een handige tutorial. 


Handige XL pannenlap!

Bron: http://heyletsmakestuff.com/2014/11/03/easy-sew-two-hand-casserole-pot-holder/

Als jouw moeder erg graag kookt of bakt maak je snel deze gemakkelijke XL pannenlap voor haar. Hiermee kan zij gemakkelijk de ovenschalen, bakvormen en platen in en uit de oven halen. Super handig toch? Klik hier om naar de handige tutorial te gaan.


Mooie kaart!

Bron: http://www.hellowonderful.co/post/MAKE-STRING-HEART-YARN-CARDS

Maak (samen met de kids) deze mooie kaart voor mamma. Met een mooie boodschap op de kaart of een fijne cadeaubon heb je hiermee een supersnel en leuk cadeautje voor moeders! Klik hier voor de tutorial. 


Veel plezier met knutselen! En op naar een mooie Moederdag! :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten