vrijdag 20 mei 2016

10 leuke naai ideeën voor de Lente & Zomer

Officieel is het alweer even lente en de zomer is goed onderweg! Tijd om lekker aan de slag te gaan met lente- en zomerprojecten! :)
In dit artikel heb ik 10 leuke ideeën voor je op een rijtje gezet.


1. Paspoort hoesje


Bron: http://www.craftsy.com/blog/2014/08/how-to-sew-a-passport-cover/?ext=Pinterest_Sewing_OP_BLOG_5989&utm_source=Pinterest&utm_medium=Social%20Engagement&utm_campaign=Pinterest%20Followers-Registrations&initialPage=true

Ga je op reis en moet je jouw paspoort meenemen? Leuk hem op met een zelfgemaakt hoesje! Klik hier voor een handige tutorial.


2. Maxi rok


Bron: http://www.lorennabuck.com/products/maxi-skirt

Maak voor de lekkere lente- en zomerdagen een maxi rok. Super lekker om aan te hebben. En je kunt hem op zoveel manieren combineren dat hij altijd kan! Klik hier voor de tutorial.


3. Kimono


Bron: http://www.elleapparelblog.com/2013/09/kimono-cool-tutorial.html?m=0

Kies een mooie stof uit. Of misschien heb je nog ergens een mooi stukje liggen. En maak deze mooie en simpele kimono. Leuk om je lente outfit mee af te maken en super handig voor de zomer! Klik hier voor een uitgebreide en duidelijke tutorial.


4. Leuk je t-shirt op


Bron: http://fuckyeah-diy.tumblr.com/post/63396795580/get-crafty-diy-pocket-tee-there-are-a-lot-of

Leuk een simpel t-shirt op met deze handige tutorial. Zo maak je jouw garderobe helemaal lente- en zomerproof! Klik hier om naar de website te gaan.


5. Ananas rugzakje


Bron: http://www.makeit-loveit.com/2015/04/pineapple-drawstring-backpack.html

Helemaal into de zomer maak je natuurlijk ook deze schattige ananas tas! Leuk voor de kids. Of maak hem als strand- of sporttas voor jezelf! Klik hier om naar de uitgebreide tutorial te gaan.


6. Simpele 'tuniek'


Bron: http://vctryblogger.blogspot.nl/2011/01/top-o-vestido-playero-sin-coser.html

De tutorial voor dit tuniekje is niet in het Nederlands. Maar met de duidelijke tekening moet het echt wel lukken! Super leuk voor zowel de lente als de zomer. Klik hier om naar de website te gaan.


7. Bloemen van restjes stof


Bron: http://snowybliss.blogspot.nl/2010/06/long-stemmed-fabric-flowers.html

Wat dacht je van deze schattige bloemen van (restjes) stof? Super leuk voor in huis! Of bijvoorbeeld om cadeau te geven. Klik hier voor een uitgebreide tutorial.


8. Beach wrap


Bron: http://www.brit.co/turn-any-yard-of-fabric-into-a-chic-beach-wrap/

Wat mij betreft onmisbaar tijdens de zomer of een zonvakantie; de beach wrap! Heel gemakkelijk om even snel over je badpak of bikini aan te trekken als je even een stukje moet lopen. En zo makkelijk zelf te maken! Klik hier voor een leuke tutorial.


9. Placemats


Bron: http://tatertotsandjello.com/2014/06/summertime-pocket-placemats.html

Maak deze leuke, zomerse placemats voor als je lekker buiten eet! Gemaakt van tafelzeil, dus gemakkelijk schoon te maken. Klik hier voor een uitgebreide tutorial.


10. Jurkje


Bron: http://www.dreamcatcherbaby.com/2012/05/ten-minute-boxy-dress-tutorial.html

Of maak dit leuke jurkje voor de lente & zomer! Super simpel en vooral super snel gemaakt! Klik hier voor de tutorial.

Vanaf volgende week artikelen met de rest van de kraamcadeautjes die ik maakte! Kom je dan ook weer een kijkje nemen? :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten