vrijdag 17 juni 2016

Last-minute Vaderdag ideeën

Net als voor Moederdag, heb ik ook voor Vaderdag wat last-minute ideetjes op een rijtje gezet. Om vanavond of morgen nog even snel mee aan de slag te gaan! Of ter inspiratie voor jouw eigen idee! :)


Bron: http://trishsutton.com/a-helping-hand-handmade-gift/#more-6724

Voor de pappa die graag kookt maak je (zelf of met kids) een leuke, persoonlijke ovenwant. Klik hier voor een handige tutorial.


Bron: http://web.archive.org/web/20150919043454/http:/whipup.net/2010/09/19/2010-guest-blogger-series-laura-wilson-making-a-firewood-tote/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+WhipUp+(whip+up)&utm_content=Google+Feedfetcher

Voor de houthakkende, sprokkelende pappa met open haard (of vuurkorf!) maak je deze leuke en vooral handige draagzak. Hiermee kan hij gemakkelijk hout meenemen, naar welke plek dan ook. En dit is super gemakkelijk zelf te maken met de tutorial!
Klik hier om de tutorial te bekijken.


Bron: http://lovelyindeed.com/make-and-give-diy-stamped-leather-tie-clip/

Voor de hippe en zakelijke pappa maak je leuke, persoonlijke dasspelden (of stropdas clips). Voor dit cadeau moet je wel wat bijzondere knutselattributen in huis hebben. Maar als je deze hebt, of je kunt hier gemakkelijk aan komen is dit echt een super leuk en snel idee! Klik hier voor de tutorial.


Bron: http://www.myalteredstate.co/diy-magnetic-wristband/

Voor de handige, klussende pappa maak je deze handige magnetische armband. Hier blijven de schroeven, spijkers e.d. gewoon aan vast zitten! Kan jij jouw vader hier blij mee maken? Bekijk dan de tutorial. Klik hier.


Bron: http://www.brit.co/how-to-customize-grill-tools/

Voor de stoere, BBQ-ende pappa maak jij dit! Een mooie, persoonlijke BBQ gereedschapsset. Hiervoor heb je wel, in ieder geval, een (hout)brander nodig. Klik hier om de tutorial te bekijken.


Bron: http://aspottedpony.com/diy/easy-fathers-day-shirt-personalized-with-your-childs-handprint/3158/

Voor de lieve pappa maak jij (samen met de kids) een mooi t-shirt voor hem. Toch veel leuker dan een saai, effen t-shirt? Klik hier om naar de tutorial te gaan.


Bron: http://www.papernstitchblog.com/2012/06/13/hand-stamped-handkerchief-diy/

En tot slot maak je voor elke pappa een persoonlijke zakdoek. Een mooi en lief cadeau voor elke vader! Bekijk hier de tutorial. En geef er je persoonlijke touch aan! :)

Volgende week blik ik terug op alle dingen die ik maakte voor de komst van de kleine. Kijk je dan weer met me mee? :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten