vrijdag 25 december 2015

Oud&Nieuw ideeën

Ook Oud & Nieuw staat alweer voor de deur. Weer een leuk feestmoment om lekker creatief voor uit te pakken. In dit artikel een aantal leuke ideeën op een rijtje.


Bron: http://www.buzzfeed.com/peggy/43-diy-ways-to-add-some-much-needed-sparkle-to-you#.ubGlNnaz9

Een leuke, zelfgemaakte ring om je feestoutfit helemaal compleet te maken? Maak hem nu zelf! Klik hier voor een korte tutorial.Maak zelf deze leuke en feestelijke clutch. Het enige wat je nodig hebt is een oud tasje. Heb je die niet? Kijk eens bij oma of moeders op zolder. Of ga even langs bij de kringloop. Klik hier om naar de tutorial te gaan. Een erg duidelijke en leuke tutorial.Vrolijk je saaie weggooibestek op met glitters! Helemaal leuk voor Oudejaarsavond of Nieuwjaarsdag, toch? Klik hier voor een uitgebreide tutorial. Erg leuk om met kinderen te maken! Deze 'vuurwerksterretjes'. Gezellige voorbereiding op 'het echte werk'. Lekker met elkaar knutselen op Oudejaarsdag. Klik hier voor een handige tutorial.


Bron: http://crafthunter.com.au/diy-christmas-pom-pom-stocking-and-star-wall-hanging-for-winkelen-mag/

En heel gezellig voor in huis. Deze gezellige muurhanger met sterren. Helemaal Oud & Nieuw!
Varieer met de kleuren of maak de sterren bijvoorbeeld van stof. Voeg glitters toe of werk met stukjes oude slinger van de kerstversiering.


Kijk op mijn Pinterest bord over Oud & Nieuw voor nog meer leuke ideeën! Klik hier voor de link.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten