vrijdag 5 februari 2016

Valentijn ideeën

Valentijnsdag komt er weer aan!
Een leuke en mooie dag als het aan mij ligt. Want deze dag staat ten slotte in het teken van de liefde! En wat is er nu leuker en beter dan de liefde? :)

Juist omdat ik de liefde zoiets fijns en moois vind zou een Valentijnsdag er niet hoeven zijn. Laat het juist elke dag Valentijnsdag zijn. En plan eens spontaan iets leuks in voor je lief!

Voor nu heb ik wel wat leuke ideeën op een rijtje gezet om te naaien voor Valentijnsdag.
Of sla dit artikel op en maak iets leuks voor een ander moment!


Bron: http://seekatesew.com/secret-pocket-pillow-tutorial/

Maak dit schattige kussentje waar je een boodschap in achter kunt laten voor je lief. Klik hier om naar de tutorial te gaan. 


Bron: http://www.iheartnaptime.net/valentine-paper-heart-garland/

Vrolijk ondertussen de boel een beetje op met een lieve hartjesslinger! Leuk van papier, zoals in de tutorial. Of maak ze van een mooi (wat dikker) stofje. Klik hier om naar de tutorial te gaan. 


Bron: http://www.mattandsally.com/2012/02/04/diy-valentines/

Ook met de kids is het natuurlijk leuk om iets (samen) te kunnen maken! Wat dacht je van een mooie kaart? Gelijk leuk om de eerste naaiskills te kunnen oefenen. :)
Pons gaatjes in de kaart om het naaien gemakkelijker te maken. Dit kun je doen met een prikpen of bijvoorbeeld een perforator. Neem dan een (stompe!) naald en een mooie, dikke woldraad. Ga van boven naar beneden en andersom door te gaatjes heen. Knoop de eindjes aan elkaar en maak hier bijvoorbeeld een mooi strikje van. 


Bron: http://prettyfluffy.com/diy-tutorials/diy-projects/diy-no-sew-heart-toy

Vergeet ook je huisdier niet met Valentijnsdag! Maak bijvoorbeeld dit leuke (honden)speeltje.
Geen hond of ander huisdier? Maak hem gewoon als kussen, gezellig toch? :) Klik hier om naar de tutorial te gaan. 


Bron: http://www.thedatingdivas.com/holidays/valentines-day/remember-i-love-you/

En last but not least! Naai een hele pot kleine hartjes van leuke stofjes. Geef het potje in zijn geheel aan je lief. Of verras hem/haar regelmatig door een hartje ergens te 'verstoppen'. Leuk om te vinden, toch?

Nog meer leuke ideeën voor Valentijnsdag? Neem nog eens een kijkje op mijn Pinterest bord. Klik hier om daar naartoe te gaan. En kom je zelf nog leuke ideeën tegen? Laat het mij weten! 

Op naar een liefdevolle Valentijnsdag! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten