dinsdag 4 november 2014

Opbergmandjes van het laatste nieuws

In onze woonkamer bij de zithoek hebben wij altijd allerlei spulletjes (rommel!) liggen. Het liefst willen wij hiervoor een mooie oplossing. Oftewel; mooie opbergmandjes/bakjes die overal goed bij passen en waar wij de komende tig jaar mee vooruit kunnen. 
Maar om die vervolgens ook te vinden... Dat is een tweede!

Als 'tussenoplossing' maakte ik deze opbergmandjes. Heel simpel (en allergoedkoopst!) van oude kranten. Eén mandje voor allerlei papieren en boekjes die even bewaard moeten worden. En een iets kleinere versie waar wij alle kammen en borstels voor de katten in bewaren. 


Opgeruimd staat netjes!


Super simpel om zelf te maken. En het enige wat je nodig hebt zijn oude kranten, plakband en een schaar. Jij bepaald hoe groot (of klein natuurlijk!) de mandjes worden.
De mogelijkheden zijn eindeloos. Zeker als je ook eens naar je oude tijdschriften kijkt. Door deze mandjes van oude tijdschriften te maken krijgen ze een heel ander uiterlijk.
Heb jij nog iets waar wel een mandje omheen kan?


En om heel eerlijk te zijn hebben wij opeens een stuk minder haast met het vinden van mooie opbergmandjes. Want eigenlijk zijn deze best wel leuk!

2 opmerkingen:

  1. Zeker leuke mandjes! Ben je niet bang dat het krantenpapier gaat afgeven op je witte meubels?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha! Om heel eerlijk te zijn heb ik hier nog nooit over nagedacht. Ik heb ze nu bijna een jaar op witte meubels staan en gelukkig nog geen last van :)

      Verwijderen